Praktijk Voedingbalance    |     Tel: 06-26833110    

Over mijzelf

 

Mijn naam is Linda Bellavia, getrouwd en trotse moeder van drie zonen.

Zelf gebruik ik al jaren biologische - ecologische voeding en supplementen. Het positieve effect daarvan fascineerde mij en bracht mij er toe om hierin studies te gaan volgen en een eigen praktijk op te richten om zodoende herkenning te vinden en ervaringen te kunnen delen, mogelijk elkaar weer op weg te helpen.

 • De studie Medische basiskennis hbo gaf mij een aanvulling en verdieping in het functioneren van ons menselijk lichaam.
 • De kennis op gebied van orthomoleculaire voeding leerde mij hoe ons lichaam door middel van de juiste dagelijkse voeding sterker wordt opgebouwd en sterker onderhouden kan worden. Dit stelt mij instaat cliënten op een verantwoorde wijze (orthomoleculair) voedingsadviezen te geven.
 • Met de kennis van orthomoleculaire suppletie geef ik cliënten op professionele wijze suppletieadviezen ter bevordering van de gezondheid. Met de juiste vitamines, mineralen en diverse andere supplementen gaan we de lichaamseigen geneeskracht stimuleren.
 • De kennis orthomoleculaire voeding voor kinderen biedt mij om ouders op heldere en motiverende wijze de juiste inzicht te geven van een gezonde voedingspatroon van de orthomoleculaire voedingsleer, dit specifiek gericht op kinderen.
  De gezondheid van kinderen gaat enorm achteruit.

Met name overgewicht, spijsverteringsstoornissen, allergieën en gedragsproblemen komen vaker voor. Reden temeer om op deze wijze iets te kunnen betekenen voor jullie kinderen en kleinkinderen waar wij oneindig veel om geven.

 • De opleiding Voedingsdeskundige heeft mij voorzien van de nodige informatie om gedegen advies uit te kunnen brengen aan cliënten op het gebied van pure voeding en gezonde leefstijl.

Praktijk “Voeding Balance” is een concept waarbij Gezondheid centraal staat.

Met Voeding Balance wil ik een bijdrage leveren bij mijn medemensen van groot tot klein. Inspiratie bieden om verder te groeien en een meer ontspannen en gezonde leefstijl te ontwikkelen. Via het contact met eigen lichaam en met onze bron van voeding de kwaliteit van het leven te verhogen. Enerzijds richten de diensten in de praktijk zich op het gebied van bewustwording en ontdekking, anderzijds op het gebied van ontspanning, healing en plezier.

Door de blijvende interesse in alles wat te maken heeft met mensen, voeding, healing, ontspanning en om mij daar verder in te bekwamen volg ik regelmatig cursussen en workshops. Voor alle behandelingen, ben ik gediplomeerd of gecertificeerd.

over-mij voedingbalance

Enkele van mijn overige opleidingen - cursussen en workshops:

 • Tera Mai™ Reiki & Seichem I en II , dit is een krachtige energetische healingsmethode die heelt, verzacht en ontspant. Geblokkeerde energie veroorzaakt ziekte. Energetische behandelvormen brengen de energie weer in beweging waardoor het zelfgenezingsmechanisme wordt gestimuleerd.
 • Nieuwe Usui Reiki Niveau I - II - III - IV Master Teacher
 • Magnetiseren is een liefdevolle krachtige energetische behandelmethode waarbij men gebruik maakt van universele energie
 • Opleiding Mindfullnes based congnitieve therapie, een nieuwe vorm van aandachtgerichte psychotherapie heeft mij inzicht gegeven de werkelijkheid te accepteren zoals die is en innerlijke rust en vrede te bereiken. De positieve inbreng van Mindfullnes in je leven.Met volle aandacht en geconcentreerd kijken naar een willekeurig voorwerp alsof je het voor het eerst ziet. Onderzoeken welke vorm of kleur het heeft, hoe het aanvoelt, hoe het ruikt of proeft. Welke gedachten er bij je opkomen,  beschouw deze gedachten slechts als gedachten en ga met je aandacht weer terug naar het voorwerp.
 • Bij Quantum Touch Healing onstaat door simpele ademhalings- en bewustwordingstechnieken een krachtige energetische healing.
 • De workshop Aromatherapie heeft mij inzicht gegeven hoe etherische oliën worden toegepast ter bevordering van de gezondheid.
 • Tijdens de brede opleiding schoonheidszorgen heb ik mij de basis van ontspanningsmassages eigen gemaakt.
 • Daarnaast heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd en mij verder bekwaamd in o.a. hotstone massage, stoelmassage en voetreflexelogie.
 • Hotstone Massage geeft het gevoel van intense ontspanning en weldaad. Een echte verwennerij.
 • Stoelmassage is gebasseerd op de eeuwenoude Japanse Chinese massagetechnieken. Deze massagevorm kan over de kleding heen of als oliemassage direct op de huid gegeven worden. De massage is geschikt voor behandeling van o.a. nek- en schouderklachten en rsi-klachten. Een vorm van ontspanning die tegelijkertijd ook een behandeling behelst.
 • Voetreflexologie is het uitoefenen van druk op specifieke punten op de voet om de gezondheid van de corresponderende lichaamsdelen te beïnvloeden. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden.
  Door het masseren van de voeten oefenen we een gunstige invloed uit op de gehele mens.
  Deze massage vorm brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Ziekte en pijn zijn signalen die vragen om aandacht te geven aan de ontwikkeling van ons mens zijn, die een bijdrage leveren aan onze bewustwording, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.
 • Diploma opleiding kinesiologie. Kinesiologie is gebaseerd op de leer van de spieren en spierbewegingen. Het is een therapievorm om problemen in het hele lichaam op te sporen en om mensen op een natuurlijke manier energetisch weer in balans te brengen en te houden.   
 • Diploma Magnetiseren,  magnetiseren activeert het zelfgenezend vermogen, brengt balans tussen lichaam geest en ziel waardoor blokkades worden vrijgemaakt.
 • De cursus Neuro Linguïstisch Programmeren wordt ook wel NLP genoemd. De relatie tussen je geest en je lichaamstaal. Grip  krijgen op jouw gedachten en emoties. Leren structureel anders tegen dingen aan te kijken, anders te luisteren, te communiceren. Je beter voelen zowel geestelijk als lichamelijk. Dit met blijvend resultaat.
 • Diploma Magnetiseren Paranormaal genezer 
 • In opleiding:
 • Hypnotherapie - Regressie
 • Innerlijk Kind therapie