Praktijk Voedingbalance    |     Tel: 06-26833110    

Gezondheid 2
                Frisse lucht                             Beweging                                Zuiver water

Werkwijze

De behandelwijze heeft tot doel uw gezondheid te verbeteren -  toename van uw energie niveau – uw stressbestendigheid verhogen. Op die manier je richten op een doel dat je probeert te bereiken.
Om een goed inzicht te kunnen krijgen in uw persoonlijke situatie is veel informatie nodig.

Eerste consult

Voorafgaand aan het eerste consult krijgt u een anamneseformulier (vragenlijst) en voedingsdagboek toegezonden per post.
Een voedingsdagboek dient u minimaal een week lang nauwkeurig bij te houden waarin u vermeld wat, hoeveelheden en tijdstip u eet en drinkt, hoeveel u beweegt en hoe u zich daarbij voelt.
De anamneseformulier dient u ingevuld te retourneren. Dit formulier is het uitgangspunt voor het eerste consult.

Het eerste consult duurt 1 uur. Tijdens deze consult een intake-gesprek worden uw persoonlijke gegevens en het voedingsdagboek met u besproken.
We gaan op zoek naar de oorzaken van uw gezondheidsklachten. Verder kijken dus niet alleen symptomen gericht.
Resultaten van eerdere onderzoeken zijn zeer relevant om mee te nemen. Aan de hand daarvan gaan we samen een voor u passend voedingsadvies opstellen. Wellicht aangevuld met supplementen
U krijgt ten slotte een behandelplan voorgesteld.

Vervolgconsult

Het vervolgconsult wordt over het algemeen 3 tot 4 weken na het eerste consult gepland. Met u wordt de voortgang van de behandeling geëvalueerd en eventuele onderzoeken besproken.
Het behandelplan wordt aan de hand hiervan ongewijzigd voortgezet of aangepast. De duur van een vervolgconsult is meestal een uur.

Vervolgconsult

In overleg naar gelang de intensiteit van het voedingsadvies wordt met u nog een vervolgconsult ingepland. Tijdens deze consult kunnen we het voedingsadvies aanpassen en/of uitbreiden. Dit vervolgconsult is meestal een half uur.

Gezondheid 1
                      Rust                             Gezonde voeding                          Zonlicht

 

Besproken afspraken, welke bij verhindering niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.