Praktijk Voedingbalance    |     Tel: 06-26833110    

Provençaalse Vissoep

Bereidingswijze:

Bereid een visfond op voorrand met vissoorten naar smaak:

  • Snipper de rode ui en snij de tomaten in kleine blokjes.
  • Snij de knolselderij in stukjes en stoom de knolselderij  beetgaar. Zet opzij.
  • Fruit de ui ongeveer 1 minuut in een soeppan en voeg de kokosboter, knoflook en tomaten toe. Bak deze al omscheppend ongeveer 10 a 15 minuten. Roer de kruiden erdoor.
  • Voeg de soepgroenten, visbouillon toe en breng zachtjes aan de kook.
  • Snij de witvis en wilde zalm in stukjes.
  • Draai het vuur lager en voeg de vis en de knolselderij toe. Laat het ongeveer 4 minuten staan, tot dat de vis gaar is.
  • Breng op smaak met peper en zout. Voeg de garnalen en of andere schaaldieren toe. 

Serveer de vissoep warm.

 

 

Boodschappenlijst

  • 1 rode ui
  • knoflook
  • Kokosboter
  • Olijfolie
  • 400 gram trostomaten
  • Tomatenpure
  • Provençaalse kruiden
  • Peper 
  • Zeezout
  • 1 knolselderij 
  • 400 gram soep groenten 
  • 150 gram witvis
  • 150 gram wilde zalm
  • 100 gram verse garnalen in schil
  • Schaaldieren naar smaak
  • Mini Inkvisjes
  • Visbouillon

voedingbalance.nl Praktijk voor Orthomoleculaire Voedingsadviezen / Holistische Energetische Therapie Recepten